Dia 5: Ruta circular per Bujaruelo

L’última jornada del viatge familiar a Pirineus, la vam reservar per a un dels paratges més bonics i espectaculars del Pirineu Aragonés: la vall de Bujaruelo. Ací es pot dir que no per coneguda deixa de sorprendre ja que tot i que el pare i la mare havien estat en altres ocasions, esta ruta en concret no la coneixien.

És una ruta circular que puja per la pista que du a la Vall de Otal (una altra gran desconeguda que ens espera per a altres viatges), i que després de creuar pel “pont Oncins” retorna fins al famós pont romànic per l’altra vessant del riu. Tot el camí roman per un entorn espectacular amb pins i boixos (no per res Bujaruelo vol dir “lugar de bojes”) i prats alpins amb el riu acompanyant-nos en tot moment i sense dubte és una activitat per a fer en familia ja que tant la distància (3,5 km) com el desnivell inexistent conviden a gaudir d’un relaxat i senzill passeig.

la ruta comença i acaba en el fantàstic Pont de Bujaruelo

El punt final de les activitats a Bujaruelo ha de ser sempre el benvolgut refugi-meson, on es pot fer un bon àpat, refresc o berenar.

Enllaç a la fitxa descarregable de la ruta en rutespirineus.org.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s