Dia 6: Passeig per Gamueta i Refugi de Linza

Arribem al darrer dia d’estada a la Vall, ens toca fer maletes i preparar trasllat al segon destí estiuenc d’enguany al Pirineu Aragonés. Com que no volem dedicar el dia només al trasllat (tenim unes 3 horetes de cotxe), hem previst una parada a mig camí entre tots dos llocs, a la Vall d’Ansó, i reprenent una ruta que ens va quedar pendent per la nevada també al viatge de Pasqüa 2016, la del Bosc de Gamueta.

Ens acostem al refugi de Linza i fem una passejada per este Bosc espectacular, la ruta no és la “oficial” circular que ve recomanada en la guia que seguim de Rutes pel Pirineu Aragonés, sinò que fem una variant més curta que ens permet fer-la més o menys ràpid per tal de dinar al Refugi i continuar camí cap al nostre destí. La ruta que fem és esta que us enllacem a wikiloc i és una ruta que seguint la original pel bosc de Gamueta, s’acurta per la carretera. La veritat és que la vam gaudir molt ja que teniem moltes ganes de fer-la des de feia temps i damunt es va acoplar molt bé al tems que teniem.

Després de retornar al refugi dinem de menú, amb tota la “cerimònia” dels dinars de refugi i que ens agrada que els xiquis vagen coneguent, ja que es comparteixen les taules i l’espai i cadascú s’ha de fer càrrec dels seus plats, coberts, etc, aixó pensem que afavoreix que comencen a compendre valors com compartir, col·laborar, etc.

Per fí marxem cap al nostre proper destí al Pirineu Aragonés que vos contem en pròximes entregues……

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s