Rutas con niños en el Pirineo Navarro

Tercera guia de la col·lecció de “Rutas con Niños” de la Editoria Explora que afegim a la nostra colecció (també tenim Rutas con niños en la Comunidad Valenciana i Rutas con niños en el Pirineo Aragonés). La veritat és que en poc de temps s’han convertit en guies imprescindibles per a totes aquelles families que fem muntanya amb xiquets/es i estem desitjant que poc a poc vagen publicant més guies ja que pensem que és una molt bona idea i que ajuda molt als pares/mares muntanyers a l’hora de planificar les eixides per zones.

exemple d’una de les rutes que inclou la guia

La guia segueix l’esquema de les anteriors, una primera part composada per informació pràctica per a preparar eixides de muntanya amb xiquets/es, consells, etc. I després es desenvolupen els capítols per cada ruta que proposen. La valoració que fem és estupenda a tots els nivells.

Si voleu més info…

P.D. Ja fa un temps que es va publicar una altra guia anomenada “Rutes amb nens Pirineu Català i Andorra“, però encara no l’hem gastada per a cap viatge per la qual cosa la ressenyarem en el seu moment, va per la segona edició aixina que si la voleu ja sabeu que la podeu aconseguir ací.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s