Dia 4: Camí de Santiago a Villanua i Arboretum Canfranc

Arribem a l’equador del nostre viatge a Canfranc i per a este dia haviem vist una ruta que podria estar interessant i asequible per a fer en familia: el tram del Camí de Santiago que va des de Canfranc fins al poble de Villanua. A més la ruta comptava amb l’interés de poder visitar per la vesprada quan acabarem les famoses “Cuevas de las Güixas” que hi ha a este poble, dissortadament no vam tindre la previsió de cridar abans i les reserves d’entrades estaven ja exhaurides, així que si voleu fer este plà tingau la precaució de cridar a reservar un o dos dies abans.

Comencem la ruta des de les afores del poble de Canfranc i enfilem una bonica senda que en uns 5 km ens durà fins a Villanua, s’ha de dir que és molt senzilla per als xiquets però que paisagísticament no és gran cosa, sobretot al tram final que pasa per baix de la carretera, però tot i aixó paga la pena fer-la i gaudir d’este camí al seu pas pel Pirineu, a més com deiem és una activitat que es pot combinar facilment en altres ja que a Villanua tenim prou oferta d’activitats, tant a les Coves com al parc d’aventura que hi ha. La ruta finalitza a una àrea d’esplai amb unes taules de pic-nic i amb un parc infantil per la qual cosa també està molt be per dinar i fer una estona de jocs. Com que no és una ruta circular cal deixar previament algun vehicle a Villanua per tornar a l’inici.

Per la vesprada tornem a Canfranc i decidim tancar el dia amb una excursió curteta a l’Arboretum que hi ha al costat del poble, on podem gaudir dels arbres que allí hi trobem i també entrant amb les llanternes a algunes cabanes de pedra que hi han, una altra aventura per als xiquets!

Ruta en wikiloc Cami Santiago Canfranc- Villanua (*l’enllaç es de tot el tram des de Canfranc Estació, nosaltres només ferem des de Canfranc poble).

Enllaç a la ruta per l’Arboretum de Canfranc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s