Circular Alborache

Una altra ruta que combina a la perfecció el geocaxing amb una excursió que podem fer en familia. En esta ocasió fem un tram del sender Sl-CV 31 combinat amb altres camins com la “ruta dels molins”. La informació de la ruta l’hem treta tant del llibre “Rutas con niños en la Comunidad Valenciana” com del track en wikiloc i de la info dels mateixos geocaxés que hem anat a cercar mentres feiem la ruta.

La ruta ens va agradar molt, tot i que ens vam clavar per algun tram on la vegetació no permet el pas per la qual cosa tinguerem que fer una volta de mes per tornar a agafar la ruta. Per aixó el track a la ruta que vos posem no es exactament el mateix que ferem nosaltres, sinò un que és el correcte perque no passa per la zona “conflictiva”.

De la ruta dir que és molt bonica i que ens van sorprendre els paratges aqüatics que vam trobar ja que no ens imaginavem trobar estos llocs a nomes 15 minuts en cotxe de casa. Respecte als geocaxés dir que són contenidors molt originals que us sorpendran ja que són artesanals i s’han fet de manera que es camuflen totalment amb el medi natural pel que discorre la ruta, esta peculiaritat fa que siga molt divertit i emocionant trobar-los! Els geocaxés que podeu trobar en esta sèrie són (ordenats en el mateix sentit que la ruta):

  1. Molino de la Luz.
  2. Charco Azul.
  3. Cueva del Turche.
  4. Poza Mañan.
  5. Charco Mañan.
  6. Cueva de las Palomas.

I el track per a fer la Ruta en wikiloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s