50 Rutas para niños y niñas montañeros

Esta Guia en format revista A5 forma part de la col·lecció de números especials que cada any trau la revista “El Mundo de los Pirineos“, i supose que, com ens passa a nosaltres, per a moltes families muntanyeres va ser la primera de les publicacions que tenim respecte a les excursions pirenaiques amb xiquets/es, la qual cosa fa que li tingam gran estima.

Es tracta com hem dit d’una guia que abarca tot el Pirineu, per la qual cosa no anem a trobar una informació àmplia d’una zona sinò que trobem un recull de rutes diseminades per tota la cordillera. En tot cas, la guia-revista és una delicia en quant a les seues il·lustracions i cròquis, ja que no porta mapes sinò uns dibuixos molt evocadors sobre cada ruta.

Avisem que si voleu fer-vos amb este especial no ho teniu fàcil ja que esta esgotat, encara que si busqueu tal volta el podeu trobar en llibreries o tendes de muntanya. En tot cas, la revista El Mundo de los Pirineos, ens ha regalat enguany un nou especial dedicat a les rutes amb xiquets/es, en este cas, anomenat “Excursiones montañeras con niños y niñas”, així que si no teniu el vell podeu contentar-vos amb este nou especial.

El nou especial de rutes amb xiquetes/s que ha tret pel 2015 la revista El Mundo de los Pirineos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s