PR-CV 404 Picassent – Clot de les Tortugues

Inaugurem la secció de geocaxing del nostre bloc amb una ruta que ens para molt propet de casa a la familia i que per tant ens dona molt de joc. A més la ruta combina a la perfecció el senderisme en familia amb la recerca de geocaxés.

S’ha de dir que es tracta d’una serie de geocaxés que s’han amagat seguint el recorregut del PR-CV 404 que discorre des de l’estació del metro de l’Omet al terme de Picassent i va fins al Clot de les Tortugues per a tornar després per un altre camí, és a dir, és circular per la qual cosa és ideal per a fer. La distància a recòrrer es de 14 km però haureu de tindre en compte per a calcular el temps del recorregut que la cerca dels geocaxés augmentarà la duració de la ruta.

Ací teniu enllaç al llistat de geocaxés que formen part del recorregut de la ruta.

Ací la ruta en wikiloc.

I per últim, a banda dels geocaxés que hi ha “lligats” a la ruta, a les rodalies de la mateixa també trobem altres geocaxés molt interessants com per exemple: la “Guarida de la Encantada” o “Vora el Barranc de Millerola“, per la qual cosa us recomanem que tingau ben present als vostres plans esta zona tant prolífica en quant a possibilitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s