Els Camins de l’Alba: Alt Pirineu

La popular editorial de mapes Alpina, també es va apuntar fa temps a la “moda” de publicar guies excursionistes adreçades a les families amb xiquetes/s, sumant-se així q la col·lecció “Senderos de Lobo y Seda” que Desnivel havia començat a publicar i de la qual parlem al post anterior de la Biblioteca.

En este cas és tracta de la col·lecció “Els Camins de l’Alba” en català i la seua versió en castellà “Los Caminos de Alba”, ambdós sèries es distingeixen en que la primera inclou únicament territoris catalans, mentres que la segona evidentment està dedicada a d’altres massisos muntanyosos de la peninsula com ara Serra Nevada, Moncayo, etc. És una col·lecció molt extensa ja que compta amb 27 títols publicats. Destaca d’estes guies que al ser editades per Alpina inclouen tot un seguit de recursos com els mapes o les fotos que acompanyen les descripcions de les rutes que són molt bons. Per últim destacar que són guies amb una molt bona relació qualitat-preu, ja que inclouen un bon número de rutes (20) i el cost de cadascuna són 11 €.

Aspecte de les rutes que inclouen les guies de Els Camins de l'Alba.

Aspecte de les rutes que inclouen les guies de Els Camins de l’Alba.

En el cas de la guia de l’Alt Pirineu, trobem les corresponents 20 rutes, que evidentment es troben a la zona del Parc Natural de l’Alt Pirineu, un territori protegit que compren indrets emblemàtics del Pirineu Català com ara les Valls de Cardós, Aneu i Vall Ferrera o cims com la Pica d’Estats, el més enlairat de Catalunya. La guia ens proposa passejos i rutes aptes per a tota la familia que ens acostaran a conèixer estes valls, bordes, rius, etc.

Si voleu saber més…..

Un pensament sobre “Els Camins de l’Alba: Alt Pirineu

  1. Retroenllaç: Dia 1: Bordes de Noarre | Els Camins de LuAran

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s