Picos de Europa con niños

De nou una altra guia de la mà de Desnivel, en este cas es tracta de la guia excursionista de Pics d’Europa amb xiquets/es, un llibre que nosaltres hem fet servir al nostre viatge de l’agost i que ens ha donat grans idees per tal de moure’ns per la zona.

Com que es tracta d’un massís prou extens i la guia vol abarcar-lo tot sencer, trobareu que en alguns casos hi ha prou distàncies entre les excursions que proposa, per la qual cosa haureu de seleccionar aquelles que per ubicació millor us quadren.

Exemple de les rutes d'esta guia, amb info pràctica en format icones i mapes grans i clars.

Exemple de les rutes d’esta guia, amb info pràctica en format icones i mapes grans i clars.

En tot cas, hem de dir que és una guia amb molta qualitat, preu raonable i, sobretot, que inclou propostes molt adients per a l’excursionisme en familia, ja que la selecció és nota que ha estat ben realitzada. Destaquen els mapes i les descripcions que realitza de les rutes, molt extensa, a diferència d’altres publicacions semblants que a vegades es queden massa curtes, en el cas d’esta guia, la descripció de cada ruta està feta amb molt bon gust i sense deixar detall. Inclou com és habitual informació pràctica de la zona i de com arribar així com una primera part genèrica amb consells per a la pràctica de l’excursionisme infantil. Són un total de 25 propostes que van des de les més clàssiques com ara la Ruta del Cares fins a ascensions senzilles com la pujada a La Padiorna.

Si voleu saber més….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s