Rutas para descubrir Euskal Herria con niños

Esta guia la vam comprar quan estàvem preparant el nostre primer viatge en familia, al novembre 2014 i el motiu va ser que no coneixiem quasi res d’Euskal Herria fora de la zona pirinenca, per la qual cosa voliem tindre més informació per a preparar l’estada i les activitats amb temps.

La veritat és que sorpren que a una terra tan lligada a les muntanyes i on tenen tanta tradició muntanyera i excursionista no hi hagen moltes publicacions d’este temàtica específica de rutes amb xiquets/es, però llevat d’esta guia i d’algun especial de la revista “Euskal Herria”, no vam trobar cap altra publicació específica d’esta temàtica.

La guia s’articula dividida per les diferents zones que composen els territoris d’Euskal Herria i en cada ruta inclou informació detallada de l’excursió així com altres dades d’interés a l’hora de prepara la eixida i fer més activitats per la zona. Com que és una guia prou extensa és molt util ja que al no estar limitada a una zona concreta, trobareu propostes per tots els territoris bascos, des de l’atlàntic fins als Pirineus.

Un exemple de les rutes que trobarem a la guia de EH.

Un exemple de les rutes que trobarem a la guia de EH.

Podeu trobar el llibre ací: Travelbug

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s